Advertisement

Ιάκωβος Τσούνης : Ιάκωβος Τσούνης: Η ζωή του ευεργέτη - εφοπλιστή που ... - Ο ιάκωβος τσούνης, γεννήθηκε στην πάτρα.

Ιάκωβος Τσούνης : Ιάκωβος Τσούνης: Η ζωή του ευεργέτη - εφοπλιστή που ... - Ο ιάκωβος τσούνης, γεννήθηκε στην πάτρα.. Ο ιάκωβος τσούνης έχει δωρίσει στον ελληνικό στρατό όλη του την περιουσία. Ο ιάκωβος τσούνης είναι ένας έλληνας προς μίμηση. Είναι επίσης υποστράτηγος επί τιμή καθώς και ιδρυτής του μουσείου ιάκωβος τσούνης στο αίγιο. Σε ηλικία 97 ετών έφυγε από τη ζωή ο εφοπλιστής ιάκωβος τσούνης, ο οποίος πρόσφατα είχε παρασημοφορηθεί από την πτδ καθώς είχε δωρίσει όλη την περιουσία του στις ένοπλες δυνάμεις. Είχε δωρίσει την ακίνητη περιουσία του στις ένοπλες δυνάμεις.

Ευρώ, δωρίζει στις ελληνικές ενοπλες δυνάμεις, ο 97χρονος βετεράνος του β' παγκοσμίου πολέμου και εφοπλιστής, ιάκωβος τσούνης. Είχε δωρίσει την ακίνητη περιουσία του στις ένοπλες δυνάμεις. Απεβίωσε νωρίτερα σήμερα στο 401 γενικό στρατιωτικό νοσοκομείο αθηνών (γσνα) όπου νοσηλευόταν, ο εφοπλιστής, ιάκωβος τσούνης. Είναι το 13ο τέκνο της οικογενείας του δασάρχη πατρών κωνσταντίνου τσούνη. Σε ηλικία 97 ετών έφυγε από τη ζωή ο εφοπλιστής ιάκωβος τσούνης, ο οποίος είχε.

Ιάκωβος Τσούνης : Πέθανε ο εφοπλιστής - Δώρισε όλη του την ...
Ιάκωβος Τσούνης : Πέθανε ο εφοπλιστής - Δώρισε όλη του την ... from www.in.gr
Γεννήθηκε στην πάτρα και ήταν απόγονος των αγωνιστών του 1821, λονταίων και πετμεζαίων. Πέθανε ο εφοπλιστής, ιάκωβος τσούνης, που προσφάτως είχε δωρίσει όλη του την περιουσία στις ένοπλες δυνάμεις. Σε ηλικία 97 ετών έφυγε από τη ζωή ο εφοπλιστής ιάκωβος τσούνης, ο οποίος πρόσφατα είχε παρασημοφορηθεί από την πτδ καθώς είχε δωρίσει όλη την περιουσία του στις ένοπλες δυνάμεις. Ο ιάκωβος τσούνης παρασημοφορημένος από την πρόεδρο της δημοκρατίας κατερίνα σακελλαροπούλου για την προσφορά του στις ένοπλες δυνάμεις, στο προεδρικό μέγαρο. Ηταν το 13ο τέκνο της οικογενείας του δασάρχη πατρών κωνσταντίνου τσούνη και απόγονος των πολεμιστών του 1821. Σε ηλικία 97 ετών έφυγε από τη ζωή ο εφοπλιστής ιάκωβος τσούνης, ο οποίος είχε. Ο ιάκωβος τσούνης γεννήθηκε το 1925 στην πάτρα και είναι απόγονος των λονταίων και πετμεζαίων. Ολόκληρη την περιουσία του, αξίας 23 εκατ.

Ο ιάκωβος τσούνης, γεννήθηκε στην πάτρα.

Ο ιάκωβος τσούνης γεννήθηκε στην πάτρα και ήταν απόγονος των αγωνιστών του 1821, λονταίων και πετμεζαίων. Είναι απόγονος των αγωνιστών του 1821 λιονταίων και. Δίχως πατρίδα, ούτε ο πλούτος. «ο πιο σπουδαίος για μένα είναι ο πατριώτης. Ο εφοπλιστής πέθανε στις 15.30 το σάββατο 10 απριλίου στο 401 γενικό. Όχι εκείνος που έχει λεφτά, όχι εκείνος που έχει τιμητικές διακρίσεις! Είναι το 13ο τέκνο της οικογενείας του δασάρχη πατρών κωνσταντίνου τσούνη. Ο ιάκωβος τσούνης παρασημοφορημένος από την πρόεδρο της δημοκρατίας κατερίνα σακελλαροπούλου για την προσφορά του στις ένοπλες δυνάμεις, στο προεδρικό μέγαρο. Ο ιάκωβος τσούνης, προχώρησε σε μια απίστευτη κίνηση χαρίζοντας την περιουσία του στις «άγιες», όπως τις αποκάλεσε, ελληνικές ένοπλες δυνάμεις. Ο άγνωστος και ταπεινός ευπατρίδης ιάκωβος τσούνης, γνήσιος απόγονος των αγωνιστών του 1821, έπειτα από τη δωρεά «μαμούθ» 23.000.000 ευρώ και την απόφαση να. Τσούνης δεν είναι άγνωστος στις ένοπλες δυνάμεις. Ο ιάκωβος τσούνης γεννήθηκε στην εγλυκάδα πατρών το 1924. Απεβίωσε νωρίτερα σήμερα στο 401 γενικό στρατιωτικό νοσοκομείο αθηνών (γσνα) όπου νοσηλευόταν, ο εφοπλιστής, ιάκωβος τσούνης.

Είναι επίσης υποστράτηγος επί τιμή καθώς και ιδρυτής του μουσείου ιάκωβος τσούνης στο αίγιο. Ο πατέρας του, κωνσταντίνος, ήταν δασάρχης και ο ιάκωβος ήταν το τελευταίο από. Ο ιάκωβος τσούνης (1925) είναι έλληνας εφοπλιστής, βετεράνος του β΄ παγκοσμίου πολέμου και εθνικός ευεργέτης. Ιάκωβος τσούνης | ειδήσεις, ενημέρωση, φωτογραφίες, video και τελευταία νέα για ιάκωβος τσούνης από το newsbreak.gr. Σκληρό lockdown στον οικισμό ρομά στο νομισματοκοπείο.

Πέθανε ο εφοπλιστής Ιάκωβος Τσούνης που δώρισε όλη την ...
Πέθανε ο εφοπλιστής Ιάκωβος Τσούνης που δώρισε όλη την ... from images32.inewsgr.com
Στην ανακοίνωσή της η εαασ επισημαίνει πως ο κ.τσούνης με την πράξη του αναβιώνει το πνεύμα των εθνικών ευεργετών, εκφράζοντας την ευχή ν' ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμά του. Ο ιάκωβος τσούνης παρασημοφορήθηκε σήμερα από την πρόεδρο της δημοκρατίας σε μια τελετή όπου έδωσαν το «παρών» η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου εθνικής άμυνας, σε μια. Ο εφοπλιστής πέθανε στις 15.30 το σάββατο 10 απριλίου στο 401 γενικό. Απεβίωσε νωρίτερα σήμερα στο 401 γενικό στρατιωτικό νοσοκομείο αθηνών (γσνα) όπου νοσηλευόταν, ο εφοπλιστής, ιάκωβος τσούνης. Παρασημοφόρηση από την πρόεδρο της δημοκρατίας κατερίνα σακελλαροπούλου του ιάκωβου τσούνη για την προσφορά του στις ένοπλες δυνάμεις την. Ο άγνωστος και ταπεινός ευπατρίδης ιάκωβος τσούνης, γνήσιος απόγονος των αγωνιστών του 1821, έπειτα από τη δωρεά «μαμούθ» 23.000.000 ευρώ και την απόφαση να. Πέθανε ο εφοπλιστής, ιάκωβος τσούνης, που προσφάτως είχε δωρίσει όλη του την περιουσία στις ένοπλες δυνάμεις. Την τετάρτη 24 φεβρουαρίου, ο εφοπλιστής ιάκωβος τσούνης παρασημοφορήθηκε από την πρόεδρο της δημοκρατίας κατερίνα σακελλαροπούλου στο προεδρικό μέγαρο,με το παράσημο του.

Παρασημοφορήθηκε ο ιάκωβος τσούνης, μέγας δωρητής των ένοπλες δυνάμεων.

Ο ιάκωβος τσούνης παρασημοφορημένος από την πρόεδρο της δημοκρατίας κατερίνα σακελλαροπούλου για την προσφορά του στις ένοπλες δυνάμεις, στο προεδρικό μέγαρο. Είναι το 13ο τέκνο της οικογενείας του δασάρχη πατρών κωνσταντίνου τσούνη. Ο ιάκωβος τσούνης γεννήθηκε το 1925 στην πάτρα και είναι απόγονος των λονταίων και πετμεζαίων. Ο άγνωστος και ταπεινός ευπατρίδης ιάκωβος τσούνης, γνήσιος απόγονος των αγωνιστών του 1821, έπειτα από τη δωρεά «μαμούθ» 23.000.000 ευρώ και την απόφαση να. Δίχως πατρίδα, ούτε ο πλούτος. Πέθανε ο εφοπλιστής, ιάκωβος τσούνης, που προσφάτως είχε δωρίσει όλη του την περιουσία στις ένοπλες δυνάμεις. Πέθανε ο εφοπλιστής που δώρισε την περιουσία του στις ένοπλες δυνάμεις. Πέθανε ο εφοπλιστής ιάκωβος τσούνης. Στην ανακοίνωσή της η εαασ επισημαίνει πως ο κ.τσούνης με την πράξη του αναβιώνει το πνεύμα των εθνικών ευεργετών, εκφράζοντας την ευχή ν' ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμά του. Υπενθυμίζεται πως ο ιάκωβος τσούνης πρόσφατα δώρισε την περιουσία του στις ένοπλες δυνάμεις. Ο ιάκωβος τσούνης (1925) είναι έλληνας εφοπλιστής, βετεράνος του β΄ παγκοσμίου πολέμου και εθνικός ευεργέτης. «ο πιο σπουδαίος για μένα είναι ο πατριώτης. Σε ηλικία 97 ετών έφυγε από τη ζωή ο εφοπλιστής ιάκωβος τσούνης, ο οποίος είχε.

Ο ιάκωβος τσούνης παρασημοφορημένος από την πρόεδρο της δημοκρατίας κατερίνα σακελλαροπούλου για την προσφορά του στις ένοπλες δυνάμεις, στο προεδρικό μέγαρο. Ευρώ, δωρίζει στις ελληνικές ενοπλες δυνάμεις, ο 97χρονος βετεράνος του β' παγκοσμίου πολέμου και εφοπλιστής, ιάκωβος τσούνης. Πέθανε ο εφοπλιστής ιάκωβος τσούνης. Είχε δωρίσει την ακίνητη περιουσία του στις ένοπλες δυνάμεις. Η συνεισφορά του στην άμυνα και τις υποδομές της ανέρχεται στα 23 εκατομμύρια ευρώ.

Στο Αίγιο ο νεότερος βετεράνος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου κ ...
Στο Αίγιο ο νεότερος βετεράνος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου κ ... from www.orthodoxianewsagency.gr
Ο άγνωστος και ταπεινός ευπατρίδης ιάκωβος τσούνης, γνήσιος απόγονος των αγωνιστών του 1821, έπειτα από τη δωρεά «μαμούθ» 23.000.000 ευρώ και την απόφαση να. Ο ιάκωβος τσούνης έχει δωρίσει στον ελληνικό στρατό όλη του την περιουσία. Ο ιάκωβος τσούνης γεννήθηκε στην εγλυκάδα πατρών το 1924. Είναι επίσης υποστράτηγος επί τιμή καθώς και ιδρυτής του μουσείου ιάκωβος τσούνης στο αίγιο. Πέθανε ο εφοπλιστής που δώρισε την περιουσία του στις ένοπλες δυνάμεις. Σε ηλικία 97 ετών έφυγε από τη ζωή ο εφοπλιστής ιάκωβος τσούνης, ο οποίος είχε. Σκληρό lockdown στον οικισμό ρομά στο νομισματοκοπείο. Ολόκληρη την περιουσία του, αξίας 23 εκατ.

Την τετάρτη 24 φεβρουαρίου, ο εφοπλιστής ιάκωβος τσούνης παρασημοφορήθηκε από την πρόεδρο της δημοκρατίας κατερίνα σακελλαροπούλου στο προεδρικό μέγαρο,με το παράσημο του.

Η συνεισφορά του στην άμυνα και τις υποδομές της ανέρχεται στα 23 εκατομμύρια ευρώ. Ολόκληρη την περιουσία του, αξίας 23 εκατ. Πέθανε ο εφοπλιστής ιάκωβος τσούνης. Ο εφοπλιστής πέθανε στις 15.30 το σάββατο 10 απριλίου στο 401 γενικό. Ο ιάκωβος τσούνης γεννήθηκε στην πάτρα και ήταν απόγονος των αγωνιστών του 1821, λονταίων και πετμεζαίων. Ο ιάκωβος τσούνης μπορεί να χαρακτηριστεί ένας σύγχρονος εθνικός ευεργέτης. Στην ανακοίνωσή της η εαασ επισημαίνει πως ο κ.τσούνης με την πράξη του αναβιώνει το πνεύμα των εθνικών ευεργετών, εκφράζοντας την ευχή ν' ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμά του. Ο άγνωστος και ταπεινός ευπατρίδης ιάκωβος τσούνης, γνήσιος απόγονος των αγωνιστών του 1821, έπειτα από τη δωρεά «μαμούθ» 23.000.000 ευρώ και την απόφαση να. Παρασημοφορήθηκε ο ιάκωβος τσούνης, μέγας δωρητής των ένοπλες δυνάμεων. Σκληρό lockdown στον οικισμό ρομά στο νομισματοκοπείο. Είναι επίσης υποστράτηγος επί τιμή, καθώς και ιδρυτής του μουσείου «ιάκωβος. Είναι απόγονος των αγωνιστών του 1821 λιονταίων και. Πέθανε ο εφοπλιστής ιάκωβος τσούνης:

Posting Komentar

0 Komentar